Irlanda Vizesi

Irlanda Vizesi

Destek

Irlanda, gerek doğa güzellikleri, gerek se ingilizce konuşulan bir ülke olmasının verdiği avantaj ile yurtdışında bir çok öğrenci ve turist çekmeyi başarabilmektedir. Irlanda vizesi işlemleri konusunda detaylar ve gerekli evrakların listesini aşağıda listeledik. Aşağıda sunduğumuz bilgiler turistik amaçlı bu ülkeye gidecekler için olup, diğer amaçlı gezilerde bu belgeler değişiklik gösterebilirler. Lütfen spesifik konularda yapılacak ziyaretleriniz için bizimle temasa geçiniz.

Bu işlemler hakkında veya genel olarak Irlanda Vizesi prosedürü konularında , bize her zaman buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ya da dilerseniz "vize danışma" bölümümüze girerek buradan sunduğumuz hizmetler konusunda daha fazla bilgi alabilirsiniz. Bize direkt ulaşmak isterseniz telefonumuz 0 312 467 1001 pbx. Sizleri de mutlu müşterilerimiz arasında görmek umuduyla..

Irlanda Vizesi için gereken evraklar


1- Vize formu ( eksiksiz ve doğru ingilizce olarak doldurulacaktır.)

2- 3 adet fotoğraf (yeni çekilmiş, ön cepheden ve beyaz arka fonlu)

3- Pasaport ( geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır ) ve pasaportun tüm işlem görmüş sayfalarının fotokopisi.

4- Vize ücreti Tek girişli 60 Euro karşılığı TL. birden fazla girişli vize için 100.00 Euro 'dur.

5
- Davet mektubu

*** Davet eden kişi eğer İrlanda vatandaşı değil ise davet mektubuna ilaveten oturma ve alışma izinlerinin fotokopisi de istenmektedir. Davet mektubunda davet eden ve edilen kişilerin adlan, davetin geçerli olduğu tarih ve davet eden kişinin açık adresi ve kontak numaralan bulunmalıdır *** ***Davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise pasaportundan
bir kaç sayfa fotokopi.

Davet mektubu yok ise mutlaka otel rezervasyonu istenmektedir.

6- Başvuru sahibi alışıyor ise işyeri yazısı ve işyerinin kanuni belgeleri, öğrenci ise okul yazısı *** kanuni belgeler vergi levhası, imza sirküleri, ticari sicil gazetesi, faaliyet belgesi, bordro***

7- Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise anne ve babadan muafakatname

8- İrlanda'da bulunulduğu sürece gerekli olan harcamalarla ilgili olarak banka cüzdanı ya da maaş bordrosu ya da garanti mektubu

9- Üzerinizde bulunan tapulu mülk var ise tapunun fotokopisi + araba ruhsat fotokopisi

Turistik vize başvurularının kararlan en az 5-6 hafta sürmektedir. Seyahat planlarında bu dikkate alınmalıdır.

ÖNEMLİ NOT: EKSİK EVRAK İLE YAPILAN BAŞVURULAR YA DA BAŞVURU FORMUNUN EKSİK DOLDURULMUŞ OLMASI DURUMUNDA BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

Bütün bu işlemlerle ve gereksiz streslerle uğraşmak istemiyorsanız tıklayarak >> vize danışma bölümümüze bir göz atın.

Irlanda Vizesi danışmaIrlanda Vize danışmanlığı

Irlanda Vize işlemleri ile kişisel olarak uğraşmak ve bunların, yukarıda da görüldüğü gibi, bir çok prosedürünü en baştan öğrenmek, ve bunları tamamlamak gayet sıkıcı bir iştir. Özellikle daha önce böyle bir tecrübeniz yok sa, yanlış yapma ve kendinizi tekrarlama ihtimaliniz de oldukça yüksektir. O nedenle size, konusunda uzman bir danışmanlık şirketi kullanmanızı kesinlikle öneriyoruz. Vize danışmanlık hizmetimiz ile ilgili tüm detaylar için lütfen tıklayınız, ya da bire bir konuşmak için iletişim sayfamıza buraya tıklayarak ulaşınız. Sizlere hizmetlerimizle yardımcı olmak bizi memnun edecektir.